Úvod » komentáře k utkání

utkání Jindřichovice - Oloví 26. 8. 2017 17:00

publikováno 28.08.2017

Utkání : Jindřichovice - Oloví

Dne: 26. 8. 2017 17:00 hodin, hřiště Jindřichovice

Počasí: bez deště, sluníčko vedro

Prezentace:  Hofman Jakub (SZ) ,  Gőssl Vilém (Ú), Trávníček Petr (Z, O),  Doboš Lukáš (O), Rak Marek (B),  Novák Lukáš (Ú), Gőssl Marek (O),  Svitič Lukáš (Z), Erps Maxim (O), Peleška Tomáš (S).  Zicha Karel (U), Hilko David (Z)

Sestava:  Rak (brankář), Gőssl M. (LO), Erps (SO), Peleška (S), Doboš (PO), Svitič (LZ), Trávníček (SZ, K), Hofman (SZ), Hilko (PZ), Zicha (LÚ), Gőssl V. (PÚ – střídání 46. minuta Novák)

Výsledek: 4:1 (2:0), gól: Zicha

Průběh utkání:

1 poločas:

Prvních 15 minut bylo ze strany našeho týmu dobrých. Nahrávky a pobídky byly správné. Po prvním obdrženém gólů se naše hra změnila, kdy jsme od předchozí hry upustili a nebyli jsme si schopni nahrát a podržet míč. Docházelo, k nakopávaní míčů do předu, kdy tým nemá typ hráče který je schopen nakopávané balóny zkrotit. Za pár minut jsme obdrželi druhý gól. Brankář zatím nemá zažité dirigování týmu a také vybíhají z brankové čáry a čtení hry. Na brankové čáře ovšem dominuje. 

2: poločas:

V druhé půlce se nedařilo Olovskym hráčům vnutit soupeři svou hru, naopak soupeř si podržel balón a měl kvalitní přihrávky. Dostal se do vedení 4:0, načež Oloví začalo kombinovat po zemi a dostávalo se tak do hry. Po jedné kombinaci snížilo skóre na 4:1. Branku vstřelil útočník Karel Zicha. Olovsky tým zahrával mnoho autových vhazování, kdy nešlo ó výhodu ale nevýhodu, přičemž auty nebyli vhazovány na nohu nebo do těla ale na hlavu a proto docházelo k okamžité ztrátě míče.

Pozitiva:              - zlepšení pohybu a komunikace na hřišti

                            - brankář měl několik dobrých zákroků

                            - nasazení u některých hráčů

                            - ochota porvat se o výsledek

Negativa:            - útočníci vyhráli minimum hlavičkových soubojů

                            - špatné rozehrávání autových vhazování

                            -  brankář  postavení při hře, čtení hry, vybíhání, komunikace

                            - Hádky na hřišti - vyčítání         

Následující tréninky:

Rozehra autového vhazování, komunikace na hřišti, zlepšit rozehrání od brány (odkopy trénovat i brankář), hlavičky, útočníci a záložníci přechod 1:1.  Práce s míčem. Vštěpit hráčům, potupný přechod, ne nakopávané dlouhé balony. Promluva k chování na hřišti (nemá smysl se hádat a vyčítat si chyby, nikdo je úmyslně nedělá, spíše jde o to pochválit za to co se povedlo.

Brankář: poziční hra, vybíhání na centry, čtení hry, odkopy od brány

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Oloví - Rychnov 2. 9. 2017 11:00 hodin
Utkání : Oloví – Dolní Rychnov Dne: 2. 9. 2017 11:00 hodin, hřiště Oloví Počasí: zataženo, mokro Prezentace:  Hofman Jakub (SZ) ,  ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery