Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » komentáře k utkání

SK Oloví - TJ Nové Sedlo B

publikováno 06.09.2015 (aktualizováno 27.09.2015)

domácí mistrovské utkání mužů ze den 5.9.2015

Tak máme další víkend za sebou a tím pádem je na řadě shrnout domácí utkání mužů, které náš tým odehrál dne 5.9.2015 proti mužstvu Nového Sedla B.

Jak jste si již určitě na našich stránkách zvykli vídat komentáře k jednotlivým mačům tak ttomu dnes nebude jinak.

Naše mužstvo nastoupilo k zápasu s novou posilou, kdy se povedlo dohodnout hostování hráče Tomášem Peleškou jehož mateřským klubem je Lomnice. Tento hráč do zápasu nastoupil na pozici náhradníka.

Do zápasu nenastoupili ani David Hilko (regenerace), Miroslav Grochal (regenerace), Miroslav Kapuš (zranění), Rudoolf Hofman (zranění).

Trenér byl nucen tedy v sestavě zaimprovizovat. Mužstvo nastopilo v bojovném duchu, kdy se snažilo tvořit hru a někdy využívalo i dlouhých nákopů. Mužstvo Nového Sedla se snažilo kombinačními přihrávkami na vlastní půlce připravit dlouhou přihrávku za obranu domácích. Toto se dařilo Olovskému mužstvu v prvním poločase eliminovat dobrou obranou hrou a to i přes nutnost střídat obránce Františka Hrubce již v 12 minutě, kdy jeho pozici zaujal Tomáš Peleška, který podal dobrý výkon a připravil společně s Richardem Štětinou první gólovou akci našeho mužstva, kdy po krásné narážečce a následné uličce uvolnil Peleška Štětinu, který centrem našel před bránou Šudáka, pro kterého nebyl problém centr zužitkovat ve vedoucí branku. Mužstvo hostí se dostávalo do šancí zejména po nepřesných rozehrávkách našeho mužstva, kdy pak dokázalo útočit ve více hráčích a dostávali se tak do nebezpečných pozic, kdy svou největší šansci měli, když jejich hráč těsně před koncem prvního poločasu se řítil sám na brankáře, kdy si jejich hráč předkopl balon a náš golman se položil na zem a sebou vzal i jejich hráče a sudímu nezbylo nic jiného než nařídit pokutový kop, který však zahrávající hráč zahodil, když netrefil branku. Tím byl ukončen i první poločas. Po poločasové přestávce byla v našem týmu provedena druhá změna v obraně, kdy ze hřiště odešel Vlastimil Míč a do hřiště přišel Lukáš Svitič, který si zahrál po návratu z dovolené své první mistrovské utkání v kategorii mužů. O dalších 8 minut později došlo k další změně v obrané řadě Oloví, kdy ze hřiště odstoupil Peleška a do hřiště přišel Filip Doboš. Mužstvo hostí drželo na svých kopačkách balon a snažilo se s výsledkem něco udělat, kdy si vytvářelo i herní převahu, kterou však nedokázalo zužitkovat, naopak po dalším střídání v mužstvu oloví, kdy hřiště opustil dosud jediný střelec utkání Jakub Šudák a jeho místo zaujal Andreas Krämer, kdy po krátkém pobytu na hřišti bylo vidět že Andy má chuť hrát, kdy se řítil do šesnácky soupeře, kde byl nedovoleně zastven a rozhodčí tak nařídil druhý pokutový kop, ale tentokráte pro mužstvo oloví, kdy jeho zahrávání se ujal Jakub Hofman, který dokázal překonat brankáře hostí a náš tým se tak ujal vedení 2:0.

Závěrem bych utkání schrnul tak, že mužstvo Oloví mělo větší hlad po vítězství, kdy přes bojovný výkon uhrálo další výhru, kdy po tomto kole zaujalo v tabulce druhé místo za Starým Sedlem a před Krásnem se kterým se naše mužstvo utká již příští sobotu na našem stadionu. Tímto vás všechny zveme.

K hodnocení jednotlivch hráčů bych uvedl, že mužstvo pracovalo jako tým, kdy jeden zaskakoval za druhého. Příjemným překvapením bylo to, že oproti zápasu s Jindřichovicemi se našemu mužstvu dařilo zejména záslouhou Tomáše Doboše udržet dlouhé nakopávané balóny a vytvářet si tak převahu na polovině soupeře. Příjemným překvapením je pro mě jak Petr Trávníček ve svém věku udržuje svou výkonnost a předvádí skvělou obranou hru.

fotky utkání zde:

http://czbroucek.rajce.idnes.cz/SK_Olovi_-_Nove_Sedlo_B_muzi_5.9.2015/

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Oloví - Rychnov 2. 9. 2017 11:00 hodin
Utkání : Oloví – Dolní Rychnov Dne: 2. 9. 2017 11:00 hodin, hřiště Oloví Počasí: zataženo, mokro Prezentace:  Hofman Jakub (SZ) ,  ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz