Úvod » komentáře k utkání

SK Oloví - Spartak Chodov B - muži

publikováno 22.08.2015 (aktualizováno 27.09.2015)

mistrovské utkání 22.8.2015

Tak je tu další víkend a sním i mistrovský zápas fotbalového mužstva SK Oloví muži, které tentokráte sehrálo 22.8.2015 od 15:00 hodin na domácím hřišti proti týmu Spartak Chodov B, který vždy hrával o nejvyšší příčky v Okresním přeboru.

Je tedy na čase zhodnotit předvedený výkon našeho mužstva. Mužstvo nastoupilo v obdobné sestavě jako minulý týden, kdy své umění předvádělo před několika desítkami diváků za svitu sluníčka.

Náš tým jak tomu bylo vždy zvykem se snažil hrát ze zajištěné obrany, kdy se občasně pokoušel vysokým napadáním zmařit rozehrávky hostujícího týmu. Kdy při jedné takové nezvládl hostující tým rozehru a vstřelil si vlastní gól. Náš tým se tak lacino ujal vedení 1:0, kdy to jednoznačně přispělo ke hře našeho týmu, kdy se hra zklidnila, přičemž soupeř sice držel balon na svých kopačkách po větší část utkání, kdy ale kombinoval na své půli hřiště. Olovské obraně se dařilo bortit postupné útoky a rovněž nakopávané dlouhé míče vycházející z kopaček mužstva Spartaku Chodov. Mužstvu Chodova nelze upřít snahu o vstřelení vyrovnávacího gólu, kdy obstřelovalo několikrát branku, kterou hájil Pavel Lupták, který projevil zkušenosti a po první půli uhájil čisté konto, kdy měl i štěstí po nastřelení tyče hostujícím týmem.

Olovský tým byl hned po několika minutách nucen kvůli zraněním vystřídat hned trojci svých borců, kdy ale na hru mužstava to nemělo žádný dopad.

Olovský tým se pokoušel o kombinační hru, kdy asi po nejhezčí akci utkání, kdy výměnou několika přihrávek mezi T. Havlíčkem a J. Hofmanem kterou zakončil vstřelením branky druhý jmenovaný se tak ujal vedení 2:0. Do poločasu se ještě po další pěkné kombinaci dostal k balonu J. Šudák, který přihrával ještě lépe postavenému L. Dobošovi, který k radosti domácího týmu vstřelil třetí branku a mužstvo Oloví tak vedlo již 3:0, kdy za tohoto stavu se odcházelo do šaten během poločasové přestávky.

Po poločasové přestávce nastoupilo mužstvo Oloví v nepozměněné sestavě. Taktiku rovněž neměnilo, kdy hrálo ze zajištěné obrany, která ale inkasovala gól, který padl po situaci hraniční s ofsajdem. Tento stav byl poté dvacet minut nezměněn, kdy se hrálo především ve středu hřiště. Olovský tým vystřídal svého stopera, který měl zjevně zdravotní problémy. Místo něj ale nastoupil zkušený Miroslav Grochal. Olovský tým hlídal výsledek utkání, kdy i přes tlak soupeře dokázal vstřelit svůj čtvrtý gól a stav se tak změnil na 4:1. Gól se podařilo vsítit našemu útočníkovi Filipovi Dobošovi. Mužstvo Chodova přes závěrečný nápor zkorigovalo stav na konečných 4:2.

Myslím si že diváci, kteří se dostavili v hojném počtu se měli na co koukat, kdy předváděná hra se musela líbit.

K samotnému výkonu jednotlivých hráčů domácích bych podotknul, že hrál týmově z výborně zajištěné obrany, kdy výkon mladičkého Petra Travníčka byl milím překvapením. Rovněž oproti zápasu proti mužstvu Dolního Rychnova byl příjemným překvapením výkon Tomáše Havlíčka, který dokázal podržet balón a dobře rozdávat ve spolupráci s Jakubem Hofmanem nebezpečné přihrávky. Do týmového výkonu se dobrým napadáním a rovněž přihrávkami zapojovali útočníci, kdy výkon Jakuba Šudáka byl diametrálně rozdílný oproti minulému zápasu a za své aktivní pojetí zaslouží také pochvalu.

Pokud chcete můžete sami ohodnotit v komentářích výkony jednotlivých hráčů olovského týmu. Jistě to bude dobrým oživením a rovněž jiný pohled na utkání.

fotogalerie:

http://czbroucek.rajce.idnes.cz/mistrovske_utkani_SK_Olovi_-_Spartak_Chodov_B_22.8.2015/

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Oloví - Rychnov 2. 9. 2017 11:00 hodin
Utkání : Oloví – Dolní Rychnov Dne: 2. 9. 2017 11:00 hodin, hřiště Oloví Počasí: zataženo, mokro Prezentace:  Hofman Jakub (SZ) ,  ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz