Úvod » komentáře k utkání

SK Dolní Rychnov - SK Oloví

publikováno 17.08.2015 (aktualizováno 27.09.2015)

mistrovské utkání 16.8.2015

Dnešní mistrovské utkání sehrálo mužstvo mužů SK OLoví na hřišti SK Dolní Rychnov, kdy bylo neznámou jak toto utkání zvládne naše mužstvo.

Od přípravných utkání které sehrálo mužstvo mužů se pomalu výkon týmu zvedá a v dnešním počasí, které bylo příznivé pro fotbal, kdy konečně ustopili tropy a od rána dnes pršelo. Podle toho vypadal i trávník na hřišti SK Dolní Rychnov. Byl podmáčený a bylo vidět na monoha hráčích že jim kloužou kopačky. Na utkání se náš tým dostavil v počtu 15 hráčů. Náš tým od začátku předváděl i na mokrém terénu kombinační hru, kdy byl vyrovnaným soupeřem domácímu týmu, kdy během prvního poločasu si tým SK Oloví vypracoval několik vyložených šancí, kdy za všech nejlepší byla šance Jakuba Hofmana, který běžel sám na bránu, kdy se pokusil golmana domácích přelobovat, přičemž k radosti hostů nedošlo jelikož golman pokus o lob Jakuba Hofmana vyrazil do bezpečného prostoru. Domácí si během prvního polačasu nevypracovali žádnou vážnější akci i přesto že držení míče bylo vyrovnané. Oba celky tedy do poločasové přestávky šli za stavu 0:0.

Do druhého půle vystřídal tým SK Dolní Rychnov hned čtveřici hráčů, kdy SK Oloví nastoupil beze změn, přičemž neopustil svou kombinační hru, kdy v 48 minutě byl odměněn za předváděnou hru a ujal se vedení zásluhou Tomáše Doboše, který dokázal po závaru před bránou vstřelit vedoucí gól. Týmový výkon SK Oloví dovolil domácímu týmu kombinovat v dostatečné vzdálenosti od své branky, kdy do žádné výraznější akce tým SK Dolní Rychnov nepustil. Naopak aktivita týmu SK Oloví výustila v pokutový kop, který rozhočí nařídil za zákrok na Davida Hilka. Exekuce pokutového kopu se ujal Jakub Hofman, který pokutový kop proměnil a hráči SK Oloví se ujali zaslouženého vedení 2:0. Po vstřelení druhé branky opustil hřiště Rudolf Hofman, který předvedl standartní výkon. Potom naše mužstvo střídalo ještě v 70 a 78 minutě. Po vystřídání našich borců se snažilo mužstvo domácích vytvořit na náš tým tlak, kdy mužstvo Oloví tlaku velmi dobře odolávalo a uhájilo tak dvoubrankový náskok a náš tým tak ochutnal první mistrovské výtězství.

Na závěr bychom chtěli poděkovat hrstce olovských příznivců, kteří i v takovém nečase jeli povzbudit náš fotbalový tým a musím konstatovat, že se jim předvedená hra ze strany Olovského týmu musela líbit. Celkem utkání přihlíželo 60 diváků.

K výkonům jednotlivců se moc vyjadřovat nejde, jelikož mužstvo předvedlo týmový výkon, za který by se nemuselo stydět i ve vyšších soutěžích. Snad jen výkon Šudáka a Havlíčka mohl být o něco málo lepší. Pokud někoho přeci jen vyzvednout tak obranou řadu Oloví, kdy krajní obránce Daniel D. byl navržen za náš tým na hráče kola.

Fotogelerie: http://czbroucek.rajce.idnes.cz/mistrovske_utkani_SK_Dolni_Rychnov-SK_Olovi_16.8.2015

komentáře k utkání z jiných zdrojů: http://www.fotbalunas.cz/zapas/32436/

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Oloví - Rychnov 2. 9. 2017 11:00 hodin
Utkání : Oloví – Dolní Rychnov Dne: 2. 9. 2017 11:00 hodin, hřiště Oloví Počasí: zataženo, mokro Prezentace:  Hofman Jakub (SZ) ,  ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz